www.eferestre.ro 

Mail: office@eferestre.ro
Bucuresti, Lct. Gheorghe Negel 24, Sector 6

Numar de Telefon : 0733 73 78 73

Aveti posibilitatea sa ne contactati pentru a va oferi informatii suplimentare despre produsele pe care le oferim, iar in acest sens puteti folosi adresa de e-mail, numarul de telefon, sau formularul de contact. Daca veti face acest lucru, veti avea ocazia sa primiti raspunsuri la intrebarile si nelamuririle pe care le aveti. In aceste conditii va veti asigura ca veti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste achizitionarea acestor sisteme de termopan pentru locuinta, sau pentru alte imobile. Totodata in cazul in care veti lua decizia sa colaborati cu noi in acest domeniu, si sa ne alegeti pentru a va oferi produsele pe care le fabricam, astfel veti beneficia si de unele avantaje majore printre care putem aminti:

Protectie termica

Termopanele pe care le producem pot oferi un grad sporit de protectie termica, prin folosirea unor tehnologii noi in ceea ce priveste fabricarea lor. In aceste conditii veti avea posibilitatea sa faceti economii referitor la consumul de energie, deoarece acesta poate fi mai redus cu pana la 40 %.

Protectie fonica

De asemenea termopanele create si comercializate de noi pot oferi un grad sporit de protectie fonica, prin utilizarea unui tip potrivit de sticla. De asemenea aceste ferestre, pot fi montate in zonele in care exista surse de zgomot continuu, iar confortul de la interior va fi sporit.

Protectie solara

Prin sticla montata in cadrul acestei tamplarii PVC, exista posibilitatea de a controla intensitatea luminii ce va patrunde la interior, si de asemenea se poate reduce semnificativ aparitia efectului de sera. Nu va mai fi nevoie de utilizarea unor sisteme de aer conditionat, iar energia consumata in acest sens va fi mai redusa.

Microventilatie

Putem oferi si termopane cu deschidere oscilo-batanta, ce beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie, ideal pentru a crea la interior un confort termic sport. Daca veti pozitiona manerul in pozitia coerspunzatoare, veti avea ocazia sa asigurati o ventilatie corecta permanenta in incapere, si totul se va produce in conditii de siguranta maxima.

Siguranta

Termopanele pe care le oferim spre comercializate, pot avea intre 5 si 8 puncte de inchidere, ceea ce inseamna ca se poate crea o etanseitate si o rezistenta sporita la efractie. Manerele acestor termopane au un sistem special de protectie la efractie, iar in aceste conditii va fi impiedicata intrarea la interior, deoarece fereastra nu poate fi actionata din exterior.

Garantie extinsa

Daca veti achizitiona termopanele oferite de compania noastra, veti avea posibilitatea sa beneficiati de o garantie extinsa la 5 ani. Facem acest lucru, deoarece suntem constienti de calitatile materialelor si produselor pe care le comercializam, si stim ca sunt ideale pentru orice imobil.

Despre transportul pentru aceste ferestre si usi termopan achizitionate de dumneavoastra, putem adauga ca este gratuit, indiferent de locatiile in care se afla imobilul. Montajul va fi mereu realizat cu un personal calificat si specializat in domeniu, iar materialele folosite in acest sens sunt de cea mai buna calitate, fiind respectate si specificatiile tehnice. Astfel, nu ramane decat sa ne contactati, si sa luati legatura cu noi pentru a avea ocazia sa va bucurati de aceste termopane ce pot oferi beneficii multiple pentru locuinta dumneavoastra, si pentru a crea un confort maxim.