poza rehauDespre noi

In activitatea pe care o desfasuram cu succes de multi ani de zile, am ajuns la performanta de a inregistra o crestere sustinuta si continua pentru cifra de afaceri. Acest lucru a fost posibil si datorita faptului ca acest domeniu este unul foarte competitiv, si au fost necesare investiti permanente in tehnlogiile noi, ce isi fac mereu aparitia si in resursele umane. Astfel, putem, spune ca suntem o societate in plina dezvoltare, daca ne gandim la evolutia cifrei de afaceri, si la numarul de angajati pe care ii avem. Produsele create de noi, sunt fabricate dupa cele mai noi tehnologii din sistem, folosind materiale prime de la cei mai importanti furnizori de pe piata de profil. In aceste conditi putem oferi produse certificate CE, prin echipamentele pe care le utilizam:

– Utilaje cu un grad ridicat de performanta si automatizare, Sturtz si Elumatec;

– sisteme de profile confectionate dupa cele mai intalte standarde de calitate oferite de Rehau;

– sisteme de actionare a ferestrelor produse de unul dinte liderii europeni in acest domeniu, si anume concernul austria MACO.

Pentru noi relatia cu furnizorii nostri a fost mereu una deosebita, care se materializeaza printr-o colaborare ideala si comunicare continua. In aceste conditii, impreuna putem gasi cele mai bune solutii pentru piata de profil, si pentru fiecare clienti in parte, deoarece ne dorim sa oferim cele mai bune produse. In aceste conditii, dezvoltam o activitate continua si sustinuta, iar in aceste conditii am reusi sa fabricam produse competitive pentru toate pietile, capabile chiar sa concureze cu piata europeana de profil. Astfel, produsele create in fabrica noastra, au toate o calitate superioara, si sunt certificate in conformitate cu toate cerintele Uniunii Europene (certificate CE).

Cuvintele care ne definesc activitatea cel mai bune sunt: Fiabilitate, Calitate, Profesionalism.

Societatea noastra se afla in Bucuresti, si are ca domeniu de activitate fabricarea si comercializarea de tamplarie PVC Rehau, cu geam termopan Saint Gobain. In ceea ce priveste profilele pe care le folosim, putem adauga ca majoritatea sunt modele de ferestre si usi termopan marca Rehau. Astfel, provenienta lor este una germana, ceea ce inseamna ca vor fi mereu de o calitatea superioara, si pot raspunde tuturor cerintelor si standardelor europene. Putem realiza de asemenea termopane si din alte profile, in cazul in care clientul isi va dori acest lucru, iar aici putem include profilele PVC, precum Veka, Gealan, Salamander, si altele. Toate aceste companii ce produc profile pentru tamplaria din termopan, sunt din Germania, ceea ce inseamna ca vor avea mereu o calitate superioara.

Tamplarie PVC Rehau

Gama Rehau cuprinde serii de profile PVC, folosite de cele mai multe ori pentru fabricarea de tamplarie PVC Rehau, pentru geamuri termopan, si pentru usi termopan. Referitor la armarea pentru aceste termopane, putem adauga ca se face din otel zincat, si se aplica de fiecare data in partea interioara pentru ferestrele din tamplarie PVC cu geamuri termopan. In aceste conditii rezistenta lor va fi una sporita, facand referire aici la rezistenta mecanica. Totodata despre fabricarea si crearea acestor ferestre cu geam termopan, mai putem adauga ca este una destul de complexa, deoarece toate operatiunile de executare, necesita utilizarea unor echipamente de ultima generatie. In aceste conditii avem posibilitatea sa oferim cele mai bune produse, deoarece echipamentele pe care le folosim ne ajuta foarte mult in acest sens. Mai intai, vor fi create profilele pentru tamplaria termopan, dupa care se va cala sticla de geam termopan Rehau, urmand a se aplica baghetele pentru geamurile din termopan.

Preturi termopane Rehau

In cazul in care veti dori o evaluare in ceea ce priveste aceste preturi termopane Rehau, cel mai simplul lucru pe care il puteti face pentru a afla detalii despre ele, este sa ne contactati. Puteti face acest lucru, la numarul de telefon 0733 73 78 73, iar noi va putem oferi raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti, si solutii complete de tamplarie PVC pentru orice imobil. In sectiunea de ferestre termopan pe care o propunem, veti avea ocazia sa gasiti modele diversificate, cu geamuri termopan cu un canat, doua sau trei. In aceste conditii veti gasi cu siguranta la noi ceea ce va intereseaza, iar calitatea produselor nu va lasa niciodata de dorit. Oferta noastra de pret se poate incadra perfect in cerintele pe care le aveti, si nu ramane decat sa fiti de acord cu o discutie telefonica pentru a va expune mai multe detalii. Avem posibilitatea sa va oferim mai multe modele de ferestre termopan si tamplarie PVC, cu deschideri variate, batante sau oscilobatante, cu un numar diferit de ochiuri de geam termopan. Diversitatea acestor termopane Rehau este cunoscuta, si veti gasi cu siguranta ceea ce va intereseaza la noi. Feroneria pe care o folosim pentru confectionarea de geamuri termopan este MACO Multi Matic, una de provenienta austriaca, recunoscuta in Europa pentru calitatea ei.

Totodata, aceasta gama a termopanelor Rehau este una foarte variata si din punct de vedere al culorilor, iar in aceste conditii, pot exista variante de alb, sau modele diferite colorate. Intre modelele colorate pentru aceasta tamplarie PVC, putem aminti nuantele de mahon, stejar inchis, stejar auriu, nuc, sau mooreiche. Ofertele de termopane Rehau sunt calculate pentru masuratorile, transportul si montajul pe terioriul orasului Bucuresti, insa putem oferi solutii si pentru alte zone.

Geam termopan

Pentru un geam termopan, ferestrele cu care se poate echipa sunt cele de tip sandwich cu doua foi de sticla, si cu bagheta de jur imprejur. Grosimea pe care o au poate fi creata la alegere, intre 24 mm si 44 mm grosime, insa cel mai utilizat model de geam termopan este cel de 24 mm. Referitor la foaia de sticla, putem adauga ca cea mai utilizata este cea Low – E deoarece proprietatile sale sunt recunoscute in ceea ce priveste confortul termic creat la interior. De asemenea puteti opta si pentru modele de sticla sablata, mata, sau de tip oglinda.

Astfel, posibilitatile sunt multiple, si veti gasi cu siguranta la noi toate materialele si produsele de tamplarie PVC, ce au o calitate superioara, ideale pentru locuintele de orice tip. Nu ramane decat sa ne contactati pentru a va oferi o oferta de pret, si sa va punem la dispozitie solutii si metode eficiente pentru locuinta dumneavoastra.