Feroneria

macoIn procesul de creare geamuri termopan in cadrul companiei noastre ne bazam pe feroneria MACO Multi Matic. Aceasta ofera beneficii multiple, in ceea ce priveste posibilitatile de creare a unor termopane de o calitate superioara. Cu siguranta orice client este multumit de beneficiile pe care le ofera feroneria MACO Multi Matic, si din acest motiv am ales si noi sa colaboram cu cei mai buni din acest domeniu. Astel, in continuare va vom prezenta cateva beneficii si avantaje oferite de feroneria MACO Multi Matic, iar acestea sunt:

– Feroneria Maco Multi Matic, poate oferi o rezistenta sporita, in ceea ce priveste coroziunea ridicata, iar producatorii de termopane iau in considerare folosirea acestei feronerii mai ales in cazul in care locatiile de montare se afla in apropierea unor mari. Astfel, feroneria de acest tip poate oferi o rezistenta sporita in ceea ce priveste conditiile saline.

– Balamalele pentru acest tip de feronerie, au posibilitatea sa sustina pana la 120 Kg, ceea ce nu putem spune si despre celelalte tipuri de feronerie, ce pot sustine pana la 80 – 100 Kg.

– Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multi Matic, este reglabila in 3 directii.

– Despre boltul balamalei, mai putem spune ca este unul antiefractie, ceea ce inseamna ca nu poate fi scos decat in conditii speciale, si daca se va dori acest lucru. Asta deoarece aceste balamale au o bucsa din teflon, cea care nu va permite boltului sa cada in timp. In aceste conditii, boltul va ramane prins in primul lagar al balamalei feroneriei Maco Multi Matic.

– Referitor la rolele de inchidere, putem adauga ca in cazul acestei feronerii, ele sunt de tip ciuperca.

macco– Totodata feroneria MACO Multi Matic este echipata si cu un sistem, care va impiedica actionarea gresita, si acest sistem are rolul de a aseza cerceveaua la loc, pe toc cu un reglaj pe verticala. In cazul in care fereastra termopan se va deregla in timp, acest sistem, impotriva actionarii gresite, va aduce din nou cerceveaua in pozitia in care se afla in momentul montarii.

– Despre rolele de inchidere de tip ciuperca a acestei feronerii MACO Multi Matic, putem adauga ca se pot regla si pe intaltime, ceea ce inseamna ca sunt autoreglabile.

– Totodata rolele de inchidere de tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca, fata de sistemele clasice, iar in aceste conditii se va putea actiona mult mai usor feroneria.

– Feroneria MACO Multi Matic este echipata standard cu o microventilatie in doua trepte, ceea ce inseamna ca puteti renunta la sistemul de aer conditionat, si veti avea parte de o reducere pentru platile energiei consumate.

– De asemenea opozantul de pe toc este unul de tip antiefractie, si veti avea ocazia ca prin montarea termopanelor cu acest tip de feronerie sa va bucurati de o siguranta sporita pentru orice tip de imobil.

– Pentru ferestrele in doua canaturi, despre cel inactiv, se poate adauga ca poate fi actionat printr-o singura manevrare, iar in acest sens se va folosi o parghie centrala. Nu va mai fi nevoie de doua actionari in sus, si in jos.

– Feroneria MACO Multi Matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri de inchidere – deschidere, in comparatie cu celelalte tipuri de feronerii ce pot rezista pentru un ciclu de 15.000 inchideri – deschideri.

– Totodata Maco Multi Matic este unul dintre liderii europeni in ceea ce priveste productia de feronerie.

– Despre feroneria MACO Multi Matic, mai putem adauga ca este tratata urmand o procedura speciala cu Crom, si poarta denumirea de Silver Lock. O inovatie MACO Multi Matic in acest domeniu este parafinarea feroneriei, care are rolul de a acoperi uniform feroneria. Coeficientul de frecare dintre elementele feroneriei MACO Multi Matic, este unul mai redus, ceea ce ii asigura o durata de viata mai mare.

– Feroneria MACO Multi Matic, este una produsa explusiv pe teritoriul Austriei, iar fabricile sunt situate in Triben si Salzburg.

– Un alt aspect interesant in ceea ce priveste feroneria MACO Multu Matic, este faptul ca poate fi echipata si cu un maner fals + blocaj, iar acest sistem se monteaza pe opozantul de pe toc. In aceste conditii se poate asigura un avantaj major, daca ne gandim la momentul montarii ferestrei.

– Folosind feroneria MACO Multi Matic, compania noastra isi doreste sa promoveze echipamentele de calitate, si de asemenea echiparea ferestrelor cu maner + protectii balamale.

– Feroneria MACO Multi Matic, este agrementata la Rosenheim.

– Feroneria ofera o gama variata de solutii in ceea ce priveste realizarea unor deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Datorita acestor beneficii, puteti lua si dumneavoastra in calcul posibilitatea de a utiliza sisteme de termopane, folosind o feronerie MACO Multi Matic, si veti vedea ca alegerea facuta este cea mai potrivita. Acest tip de feronerie este de o calitate superioara, si cat se poate de folosit in domeniul tamplariei PVC. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta, si va putem pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cele mai potrivite alegeri.