Tamplarie PVC

Putem oferi solutii complete pentru tamplarie PVC, si nu trebuie decat sa ne expuneti necesitatile pe care le aveti in acest sens, iar noi va putem fabrica produse, in functie de acestea. Despre compania noastra, putem spune ca este una cu un capital integral romanesc, si a luat fiinta in anul 1993. Obiectul de activitate pe care il avem, este acela de a produce ferestre si usi folosind o tamplarie PVC, si din aluminiu.

1185811_514755458601837_240404460_nIn acesti ani de activitate, am demonstat ca putem asigura lucrari de o calitate superioara, iar acest lucru se vede si prin cifra de afaceri, care este intr-o continua crestere. Mai ales daca ne gandim la faptul ca acest domeniu este unul ce necesita investiti permanente din partea noastra, pentru achizitionarea celor mai noi tehnologii, si pentru resursele umane de care dispunem. Astfel, un exemplu, pentru profesionalimsul pe care care il avem, il poate reprezenta si tehnica folosita, numarul de angajati, si suntem o companie intr-o continua dezvoltare. In aceste conditii va putem oferi produsele dorite, indiferent de necesitatile pe care le aveti, deoarece avem toata experienta necesara in domeniul ce tine de tamplarie PVC. Clientii pe care ii avem deja sunt foarte multumiti de produsele oferite de noi, si de caracteristicile acestora. Pentru achizitionarea materiilor prime, care ne ajuta la confectionarea de tamplarie PVC, colaboram cu cei mai importanti distribuitori din Europa.

Astfel, colaborand cu compania noastra veti avea ocazia sa beneficiati de produse de o calitate superioara, create folosind cele mai noi tehnologii, si materii prime de la cei mai importanti furnizori de pe aceasta piata, precum:

– utilaje cu un grad inalt de performanta si automatizare;

– sisteme de profile creare si fabricate dupa cele mai inalte standarde de calitate, oferite de Rehau;

– sisteme de actionare pentru ferestre, si de feronerie asigurate de concernul austriac MACO.

Avem o relatie foarte profesionala cu distribuitorii nostri, o colaborare stransa, bazata pe o comunicare continua, care ne ajuta sa gasim cele mai bune solutii pentru piata de profil, si pentru fiecare client in parte. In aceste conditii, prin activitatea continua si sustinuta pe care ne bazam, am reusit sa realizam cele mai bune produse pentru clienti, care pot concura chiar si cu piata europeana de profil.

Astfel, putem oferi cele mai bune solutii, referitor la aceasta tamplarie PVC, si nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va oferi solutiile complete de care aveti nevoie pentru ferestrele termopan pentru locuinta, sau pentru alte imobile. Veti observa ca aveti ocazia sa luati cea mai buna decizie, iar preturile pe care va trebui sa le platiti nu sunt deloc mari in raport cu avantajele de care veti beneficia. De asemenea va putem sta la dispozitie in cazul in care aveti unele intrebari si nelamuriri, si nu trebuie decat sa le expuneti pentru a primi cele mai bune solutii.